Te gast op het panoramadeck - BANK15 in Residence

2 April 2022 T/M 1 September 2022

Op het Panoramadeck, op de derde verdieping van het museum, heb je een prachtig uitzicht over het terrein met onder meer de schoorsteen van de voormalige fabriek. Hier toont het TextielMuseum presentaties van partners. Eerder te gast waren onder andere de Design Academy Eindhoven, Kunstkameraden, en vele anderen.

BANK15 in Residence

Het TextielMuseum geeft op het panoramadeck de ruimte aan BANK15, een organisatie die nieuwe makers de mogelijkheid geeft om zich te ontwikkelen. In hun concept BANK15 in Residence krijgen makers in mode en textiel letterlijk de ruimte om hun skills verder te ontwikkelen in een experimentele omgeving die continue in beweging is. Hier in het TextielMuseum landt het concept voor de eerste keer. Makers kunnen in contact komen met het publiek en leren van andere makers en experts. Aan jou als bezoeker de vraag of je mee wil denken, of je de vragen van onze makers wil beantwoorden en feedback wil geven. Zo kun jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en groei van de makers in de BANK15 in Residence.

Is dit jouw ruimte om te groeien?

Soms moet je een kans zien om ‘m te kunnen pakken. BANK15 in Residence is beschikbaar voor nog meer makers die zich richten op textiel en/of mode. Je kunt deze ruimte de gehele periode betrekken (tot 1 september) en hier creëren en exposeren. Of je kunt bijvoorbeeld enkel een weekend een event of expositie organiseren. De missie van BANK15 in Residence is om ervoor te zorgen dat jij de ruimte krijgt om te kunnen groeien naar de volgende stap. Dus pak vooral die ruimte en overtuig ons dat je deze kans verdient om door te groeien. Kijk op www.bank15.nl voor meer informatie en aanmelden.

Over BANK15

BANK15, een creators development agency. Het doel van BANK15 is om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke impact; meer makers die op hun eigen manier een bijdrage aan de economie leveren en hun kennis en ervaring weer doorgeven.

BANK15 geeft makers toegang tot middelen, diensten en fysieke ruimte in samenwerking met overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. Zo bouwt BANK15 een economisch systeem waarin experimentele creativiteit zorgt voor commerciële- en sociale vernieuwing.

Meer mensen die mee kunnen doen betekent ook meer economische kansen met maatschappelijke impact. En voor bedrijven een manier om te verbinden met de community en bij te dragen aan sociale impact.

De samenwerking

Samen zorgen we voor een balans tussen sociale en economische impact. Zo kunnen meer makers hun potentie benutten en een kans krijgen om te ervaren en te ontwikkelen naar een rendabel karakter. Het resultaat van de samenwerking is BANK15 In Residence.

tentoonstellingen

1 / 3