KIJK MEE OVER DE SCHOUDER VAN EEN KUNSTENAAR

Rondleiding TextielLab

Het TextielLab is het ‘kloppend hart’ van het museum, een proeftuin waar onderzoek en experiment hoog op de agenda staan.

Dagelijks werken onze experts samen met designers en kunstenaars aan bijzondere textiele producten. Je wandelt langs de vele technieken: weven, breien, laseren, borduren, tuften en passement.

Praktische info

Kosten

Per programma staan de kosten vermeld. Deze kosten betreffen de begeleiding door een rondleider. Daarnaast geldt de entreeprijs van €3,00 (€2,50 met CJP) per leerling. Begeleiders hebben vrij entree.

Groepsgrootte

Per rondleiding geldt een groepsgrootte van maximaal 15 leerlingen. Bij groepen groter dan 75 leerlingen wordt er vanuit het museum een coördinator ingezet á € 60,- per uur.

Aanmelden

  • Voor een aanvraag gebruik je het aanvraagformulier. Een aanvraag voor een museumbezoek kan tot uiterlijk twee weken vóór de bezoekdatum worden ingediend.
  • Wij adviseren bij een boeking van meerdere klassen tegelijk of bij een uitgebreid programma in een eerder stadium een aanvraag te doen in verband met de beperkte ruimte.
  • Alle rondleidingen en workshops worden in het Nederlands gegeven. Engelstalige workshops en rondleidingen zijn in overleg mogelijk.

Voorwaarden schoolbezoek

Lees hier de overige museumregels die gelden voor onderwijsgroepen.