ONTDEK DEZE BIJZONDERE TECHNIEK

Workshop Fixing Fashion

Ontdek hoe je jouw kleding een langer leven geeft

Hoe geven we onze kleding een langer leven? Hoe kunnen we repareren en hergebruiken? Studenten gaan actief aan de slag met het repareren van kledingstukken en leren 3 verschillende mending-technieken: Sashiko, edgemend en darning. Het is mogelijk om een eigen versleten T-shirt of bloes mee te nemen.

Praktische info

Kosten

Per programma staan de kosten vermeld. Deze kosten betreffen de begeleiding door een rondleider / workshopbegeleider. Workshops moeten worden voorbereid en weer opgeruimd, vandaar dat hiervoor een uur extra in rekening wordt gebracht per dagdeel. Ook worden bij workshops de materiaalkosten in rekening gebracht.

Daarnaast geldt de entreeprijs van €3,- per student en € 1,- materiaalkosten per deelnemer. Begeleiders hebben vrij entree.

Groepsgrootte

Per rondleiding of workshop geldt een groepsgrootte van maximaal 15 studenten. Bij groepen groter dan 75 studenten wordt er vanuit het museum een coördinator ingezet á € 60,- per uur.

Aanmelden

  • Voor een aanvraag gebruik je het aanvraagformulier. Een aanvraag voor een museumbezoek kan tot uiterlijk twee weken vóór de bezoekdatum worden ingediend.
  • Wij adviseren bij een boeking van meerdere klassen tegelijk of bij een uitgebreid programma in een eerder stadium een aanvraag te doen in verband met de beperkte ruimte.
  • Alle rondleidingen en workshops worden in het Nederlands gegeven. Engelstalige workshops en rondleidingen zijn in overleg mogelijk.