Bezoekersinfo

Eten en drinken

Ons mooie TextielCafé is de perfecte plek om te ontspannen, ga er gezellig wat drinken of kies voor een heerlijke lunch. Het TextielCafé is vrij toegankelijk voor iedereen tijdens de openingstijden van het museum. Bij mooi weer geniet je van de zon op het terras aan de voorzijde.

 

Design TextielCafé

In de sfeervolle ambiance zijn ontwerpen te zien, die speciaal voor het TextielMuseum  zijn gemaakt met textiele materialen en technieken. Het interieurontwerp van het TextielCafé is van de hand van Studio Boot. Speciaal voor dit café ontwierp Bertjan Pot bijzondere banken met stalen frames die zijn bespannen met kleurige, textiele koorden. De banken markeren op zeer opvallende wijze de horecaruimte. In de enorme vide bevindt zich een bijzonder, feestelijk ontwerp van Wieki Somers. Dit vrolijk gekleurde object is gemaakt van textiele materialen en uitgevoerd met de graveer-, laser- en borduurtechniek uit het TextielLab.

 

 

Menu

Neem alvast een kijkje in de menukaart van het TextielCafé.

Menukaart

 

 

Groepscatering

Ook groepen zijn van harte welkom in het TextielCafé. Voor groepsbezoek zijn er diverse arrangementen. Graag van tevoren reserveren.
Neem contact op met de afdeling Boekingen via 013 – 549 45 64. Bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar [email protected].