Groepsactiviteiten

Het museum bezoeken met een groep? Boek dan een groepsbezoek. Zo kan de groep snel naar binnen en kunnen de groepsleden tegelijkertijd het museum bezoeken. Verrijk het bezoek met één van onze interessante rondleidingen of workshops.

Praktische zaken

Om een groepsworkshop of rondleiding te reserveren kun je het aanvraagformulier invullen. Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen met afdeling Boekingen via (013) 54 94 564 of stuur een mail naar [email protected]. Bereikbaar: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Een aanvraag voor een rondleiding en/of workshop kan tot uiterlijk twee weken vóór de bezoekdatum worden ingediend.

Kosten

Een rondleiding kost €80,- per uur. Een workshop kost €200,- exclusief materiaalkosten. Daarnaast geldt de entreeprijs per persoon.

Duur en groepsgrootte

Een rondleiding duurt één uur en een workshop duurt 1,5 uur. Voor zowel rondleidingen als workshops geldt een groepsgrootte van maximaal vijftien personen. Bij een groepsgrootte van meer dan vijftien deelnemers worden er meerdere rondleiders/museumdocenten ingezet.

Talen

Rondleidingen en workshops worden standaard verzorgd in het Nederlands. Je kunt ook een rondleiding of workshop in het Engels aanvragen via het aanvraagformulier.

Huisregels

Voor het museumbezoek zijn de reguliere huisregels van kracht. Lees hier de huisregels.

Catering tijdens uw groepsbezoek

Als het museum met een groep wordt bezocht zijn er ruime cateringmogelijkheden voor bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekkers erbij, een groepslunch en/of een afsluitende borrel.

Bekijk de cateringmogelijkheden