SPIN - Open 'Makersgeheimen #4', het TextielLab en het zomerseizoen met ons!

Hé maker! Kom je ook?

Op vrijdag 14 juni kun jij bij de eerste editie van SPIN zijn. Samen met jou vieren we die avond de opening van de nieuwste tentoonstelling 'Makersgeheimen #4', we tonen je het TextielLab als ontwikkelplek voor jonge makers én luiden (alvast) de zomer in. Genoeg redenen om met elkaar te proosten dus! Tijdens dit event ontmoet je andere makers, kun je in gesprek met productontwikkelaars uit het TextielLab en maak je kennis met ons high-end machinepark.


Sfeerimpressie. Foto: Nienke Eijkens

 

Dit alles doen we onder het genot van een drankje en de heerlijke creaties van Elemental Cooking. Daarnaast kun je dansen op de beats van Plakboys of aanhaken bij een rondleiding door 'Makersgeheimen #4'. Deze expo toont acht werken van jonge makers die recent in het lab werkten en daar hun ideeën verwezenlijkte onder begeleiding van een productontwikkelaar. Hoe is hun creatieve proces verlopen? Welke ontwerpkeuzes zijn gemaakt en waar kwam de inspiratie vandaan? Laat je inspireren tijdens SPIN! (Meer info over deze tentoonstelling vind je hier.

TextielLab. Foto Josefina Eikenaar

 

SPIN

Vezels spinnen tot een draad, een spin in het web zijn, je eigen draai (spin) ergens aan geven, een web weven... SPIN kent vele betekenissen, maar staat tijdens dit evenement in ieder geval voor de verbindende kracht van textiel. Vier textiel, de mogelijkheden en creativiteit tijdens SPIN; de eerste in een serie events voor makers in Tilburg en ver daarbuiten.