Experiment, zelfreflectie, weven en materiaalgebruik centraal

Workshop Woven stories

Tijdens deze workshop experimenteren leerlingen erop los. Ze werken met verschillende, soms onconventionele, materialen en creëren hiermee een weefsel met een visueel verhaal. En stiekem leren zo ook nog een aantal basisbindingen.

Een ambachtelijke techniek, doorgegeven van generatie op generatie, met een moderne twist. Er is veel aandacht voor materiaalgebruik, experiment en techniek.

Praktische info

Kosten
Per programma staan de kosten vermeld. Deze kosten betreffen de begeleiding door een rondleider / workshopbegeleider. Workshops moeten worden voorbereid en weer opgeruimd, vandaar dat hiervoor een uur extra in rekening wordt gebracht per dagdeel. Ook worden bij workshops de materiaalkosten in rekening gebracht.

Daarnaast geldt de entreeprijs van €3,- per student en € 1,- materiaalkosten per deelnemer. Begeleiders hebben vrij entree.

Groepsgrootte
Per rondleiding of workshop geldt een groepsgrootte van maximaal 15 studenten. Bij groepen groter dan 75 studenten wordt er vanuit het museum een coördinator ingezet á € 60,- per uur.

Boeken

  • Om dit onderwijsprogramma te boeken gebruik je het onderstaande aanvraagformulier. Een aanvraag voor een museumbezoek kan tot uiterlijk twee weken vóór de bezoekdatum worden ingediend.
  • Wij adviseren bij een boeking van meerdere klassen tegelijk of bij een uitgebreid programma in een eerder stadium een aanvraag te doen in verband met de beperkte ruimte.
  • Alle rondleidingen en workshops worden in het Nederlands gegeven. Engelstalige workshops en rondleidingen zijn in overleg mogelijk.

Aanvraagformulier

Vraag je bezoek aan

Een aanvraag voor een boeking ontvangen we het liefst middels onderstaand formulier. Wij sturen dan zo snel mogelijk een offerte. Ook voor de aanvraag van meer informatie kan dit formulier worden gebruikt.