Geannuleerd: Zeefdrukken met Kant

Vanwege de maatregelen vanuit de overheid m.b.t. het coronavirus (COVID-19) is het TextielMuseum tijdelijk gesloten t/m 1 juni 2020. Dit betekent ook dat wij alle geplande groepsactiviteiten zullen annuleren.

Heb je een ticket voor deze workshop gekocht? Neem dan contact op met ons via t[email protected] om het betaalde bedrag terug te krijgen.

Tijdens deze workshop leer je meer over de elementen die bij zeefdrukken gebruikt worden. Zeefdrukken is een doordruk techniek die zich uitstekend leent om met meerdere kleuren op een textiel te drukken. De workshop staat in het teken van de ‘The Art of Lace‘ tentoonstelling en we gebruiken dan ook verschillende soorten kant als sjabloon of stempel om zeefdrukken te maken met diverse inkten. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met compositie, transparantie, vorm, overlapping en kleurencombinaties.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren zeefdrukken. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een aantal kleurrijke werken. Lijst ze in of maak er een mooie loper van voor je tafel.