Workshop: In de knoop

Tijdens deze workshop maak je een of meerdere eigen, textiele knopen. Dit doe je door toepassing van een passementstechniek, waarbij je een houten basis omwikkeld met garen. Met als eindresultaat een unieke, kleurrijke knoop.

Photo Josefina Eikenaar-TextielMuseum-2023-023-006.jpg
Foto: Josefina Eikenaar

 

Knopen zijn een belangrijk functioneel onderdeel van vele textiele voorwerpen. Soms zijn ze zichtbaar maar soms worden ze zo goed mogelijk weggestopt. Zonde eigenlijk, want ze kunnen zo mooi zijn! 
Tijdens deze workshop maak je vanuit een houten basis een eigen textiele knoop. Dit doe je met een passementstechniek waarbij je de houten basis in een patroon omwikkeld met garen. Het eindresultaat is een unieke knoop om jouw volgende project mee te laten stralen

 

Praktische informatie: 

  • De workshop is voor iedereen toegankelijk
  • Je bent ingeschreven wanneer de betaling voor de workshop is ontvangen

 

Annulering en terugbetaling

Wat als je een ticket gekocht hebt en toch niet kunt deelnemen aan de workshop? 

  1. Laat je ons minimaal vier weken voor de workshop weten dat je verhinderd bent, dan kunnen we je deelname annuleren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je kan er ook voor kiezen je ticket om te boeken naar dezelfde workshop op een andere datum, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn.
  2. Bij annulering korter dan vier weken van te voren, heb je helaas geen recht op restitutie of omboeking.
  3. Je mag je ticket doorgeven aan iemand anders. Laat ons dan uiterlijk één week van te voren weten wie er in jouw plaats komt.  

Geef de annulering of wijzigingen aan ons door via [email protected]. We zijn natuurlijk ook bereikbaar voor al je vragen!