Vier je verjaardag @ TextielMuseum

Naar het TextielMuseum gaan is natuurlijk hartstikke leuk, maar het wordt nóg leuker als je het met je beste vriendjes en vriendinnetjes kunt doen. Kom voelen, ruiken, horen en beleven en wie weet ontmoet je een echte kunstenaar in ons TextielLab. Je bezoek wordt begeleid door een ervaren museumdocent die er alles aan doet om er een groot feest van te maken. We hebben speciale feestarrangementen samengesteld van ongeveer twee uur.

Tour
Neem een kijkje in het museum waar je terugreist in de tijd in de Wollendekenfabriek, naar de toekomst kijkt in het actieve TextielLab en bijzondere dingen ziet in de tentoonstelling.

passement

Arrangement 1 : Draai mee! (alle leeftijden)

Na deze tour staat er een feestelijke traktatie voor je klaar in de Studio en krijgt de jarige een cadeautje van het TextielMuseum. Daarna mogen jullie zèlf aan de slag. Samen maken jullie een groot kunstwerk van prachtige koorden voor de jarige job of jet!

Kinderen in het TextielMuseum

Arrangement 2 : MuseumFabriek (8+)

Na deze tour staat er een feestelijke traktatie voor je klaar in de Studio en krijgt de jarige een cadeautje van het TextielMuseum. Kruip in de huid van de kunstenaar en weef een eigen armbandje, sleutelhanger of boekenlegger!