Grens-Baas: workshop over toestemming en grenzen

Maak contact met je lichaam en verwelkom intimiteit. Ervaar hoe het voelt om toestemming te geven en hoe je jouw grenzen van intimiteit beleeft. Deze workshop over consent wordt gegeven door kunstenaar melanie bonajo (hen/hun) en pawel chill dudus (hen/hun) van het skinship collectief.

Piles of Oxytocin Shape Dreams Under Skin by melanie bonajo en Théo Demans, foto: Josefina Eikenaar

melanie bonajo ontwikkelde in samenwerking met Théo Demans de installatie Piles of Oxytocin Shape Dreams under Skin in het TextielLab. Dit werk is te zien in het TextielMuseum in de tentoonstelling Textile now – elke draad een verhaal. Vanuit hun ervaringen als kunstenaar en seksuologisch lichaamscoach nodigen melanie bonajo en pawel chill dudus  (beiden onderdeel van het skinship- collectief) je uit om onderdeel te worden van deze ervaring die in een veilige setting zal plaatsvinden.

skinship is een queer/trans/non-binary/genderfluid/agenders/ genderexpansive collectief. Ze onderzoeken het lichaam, aanraking, plezier, seksualiteit, speelsheid, toestemming, grenzen en vriendschap. Deze workshop over lichamelijkheid en intimiteit wordt gegeven in een tijd waarin wij omringd worden door technologie en de verbinding met ons eigen lichaam kwijt raken. Samen met de andere deelnemers ga je op zoek naar de relatie die je hebt met je eigen lichaam en met dat van anderen. De workshop ‘Grens-Baas: workshop over toestemming en grenzen’ is gratis en geschikt voor alle soorten lichamen en genders. Aanmelden is noodzakelijk.

Praktische zaken:

  • Locatie: Textielmuseum
  • Kosten: Voor het bezoeken van het museum heb je een entreeticket nodig, de workshop is gratis.
  • Voertaal: Nederlands en Engels
  • Let op: Neem ajb je eigen yoga mat (of deken) en handdoek mee en draag makkelijk zittende kleding.