First date met een textiel techniek

Sta jij open voor een nieuwe liefde? Open je wereld en ga samen met je familie op First date met een techniek!

In het TexielMuseum is een aantal technieken het helemaal zat. Dat gehaaste gegluur en dat ze ouderwets en stoffig genoemd worden. Ze willen een eerlijke kans om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Maar belangrijker nog, ze willen kijken of het klikt. Ze willen een First date met jou!

Een envelop met opdrachten…

Kom je binnenkort met je familie op bezoek en hou je van verrassingen? Meld je dan aan voor een spannende first date met een van onze technieken!

Per post krijg je een spannende envelop met daarin alle ingrediënten voor je date. Ieder boekje gaat over één techniek. Het is een First date, dus bereid je er goed op voor. Want niemand wil met een mond vol tanden staan op een eerste date. Deze drie opdrachten helpen je bij de voorbereiding en jullie kennismaking. Dat doe je bijvoorbeeld door je sokken in een bont patroon te verven met ingrediënten uit het keukenkastje of door te onderzoeken wat er allemaal in die sokken past en hoe dat komt.

Echte liefde?

De laatste opdracht maak je in het museum en leidt tot de echte ontmoeting. Is er sprake van (ontluikende) liefde of loop je een blauwtje? Deel je ervaringen op Facebook en Instagram met @textielmuseum en #firstdatemeteentechniek!

Aanvraagformulier

Vraag een

First date aan

Vul dit aanvraagformulier in en vraag je First date(s) aan. Na aanmelden maak je €2,50 per bestelde First date over naar Stichting Mommerskwartier, rekeningnummer NL04RABO 0146124081 o.v.v. First date.

Per post krijg je een spannende envelop met daarin alle ingrediënten voor je date!