Verrassend arrangement in samenwerking met Het Noordbrabants Museum!

25 juli, 2017

Verbluffende installatie van Chiharu Shiota in ’s-Hertogenbosch
Bezoek Het Noordbrabants Museum inclusief rondleiding en heerlijke cocktail voor slechts €15,-

De Japanse kunstenaar Chiharu Shiota (Osaka, 1972) was in 2015 de sensatie van de Biënnale van Venetië. Deze zomer toont Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch haar eerste solotentoonstelling in Nederland. In totaal worden er 24 werken geëxposeerd, daterend van 1994 tot 2017, waaronder video’s, foto’s, tekeningen, grote en kleine draadsculpturen en een bronzen beeld. Speciaal voor de tentoonstelling maakte Shiota de ruimte vullende installatie Uncertain Journey. Met tien assistenten werd twaalf dagen gewerkt aan de gigantische webinstallatie. Volgens Shiota kan elke draad worden opgevat als het leven van ieder mens dat verweven raakt met andere levens.

Speciaal aanbod voor volgers van het TextielMuseum
In samenwerking met Het Noordbrabants Museum hebben we een speciaal arrangement samengesteld voor onze volgers, aangezien deze tentoonstelling een echte aanrader is voor textielliefhebbers. Bezoek de tentoonstelling Chiharu Shiota ‘Between the Lines’, krijg een rondleiding waarin je meer te weten komt over de inspiratiebronnen van de kunstenaar en praat na over deze unieke beleving onder het genot van een heerlijke cocktail. Bovendien kun je op vertoon van je entreebewijs van Het Noordbrabants Museum ook nog een keer gratis een bezoek brengen aan het TextielMuseum.

Prijs en data
Arrangement:  

€ 15,- euro p.p.
Entree + rondleiding + cocktail Het Noordbrabants Museum
Entree TextielMuseum geldig t/m 31 december 2017

Data:            

Vrijdag 22 september 2017
Zaterdag 23 september 2017
Zaterdag 30 september 2017

Aanvang:       

13.30u

Reserveren (verplicht) via  reservering@hnbm.nl of 073-6877877

U betaalt dit arrangement aan de balie van Het Noordbrabants Museum en ontvangt deze speciale prijs op vermelding van uw naam zoals opgegeven bij het plaatsen van de reservering.

 

Praktische info
Openingstijden Het Noordbrabants Museum 11.00-17.00u

 

foto portret: Chiharu Shiota, 2017 door Joep Jacobs
foto header: Chiharu Shiota, Uncertain Journey, 2016, metalen boten en rode draden (wol), Blain I Southern, Berlijn, Duitsland. Courtesy the artist and Blain I Southern. Foto: Sunhi Mang. © Chiharu Shiota, c/o Pictoright Amsterdam, 2017