Vernieuwd TextielCafé

13 december, 2016

MENUKAART
Hoofd Horeca Maud van Dooren kiest voor eerlijk en toegankelijk eten van lokale, voornamelijk Tilburgse, leveranciers. Zo is er brood van ‘Bikken en Bakken’, worstenbrood van Pulskens, bonbons van Huize Geers en natuurlijk bier van La Trappe. De overige producten zijn afkomstig van een groothandel die een breed assortiment aanbiedt van Brabantse ondernemers. Gastvrijheid staat volgens Maud in het TextielCafé voorop.. Het vernieuwde café biedt voor ieder wat wils; van een uitgebreide lunch tot een boterham met hagelslag. Gasten kunnen zelfs een eigen ‘stukje kunst’ achter laten door de menukaart te borduren.

“Gastvrijheid staat in ons TextielCafé voorop, we bieden voor ieder wat wils; van een uitgebreide lunch tot een boterham met hagelslag!” – Maud van Dooren
 

INRICHTING
Studio Boot uit Den Bosch is verantwoordelijk voor de vernieuwing van het interieur, waardoor het TextielCafé een stijlvoller en toegankelijker karakter krijgt. Het ontwerpersduo koos voor een mix van materialen, van messing tot hout, zachte kleuren in combinatie met designmeubelen en tafels gedekt met tafelgoed van ons eigen label by TextielMuseum, ontworpen door Studio Job. Vooral de messing bar met roze blad is een eyecatcher!


 

PRAKTISCH
Het TextielCafé is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:00u tot 17:00u en op zaterdag en zondag van 12:00u tot 17:00u. Er is wifi aanwezig en er is er gratis parkeergelegenheid. Het TextielMuseum heeft ook verschillende ruimtes beschikbaar voor zakelijke en particuliere verhuur. Voor deze boekingen neemt het TextielCafé ook de catering voor haar rekening.

Fotografie: Josefina Eikenaar