Perberichten

TextielLab

Midden in het TextielMuseum bevindt zich het TextielLab; een uniek ontwikkelcentrum voor textiel. Als bezoeker ben je hier getuige van wat ontwerpers, kunstenaars en architecten aan het maken zijn. Het lab biedt een uitzonderlijk kijkje in de keuken van de maker. Er wordt iedere dag aan nieuwe, unieke projecten gewerkt. 

Gebruik persmateriaal
Op deze pagina vind je de meest recente persberichten, kun je beeldmateriaal downloaden of een persbezoek aanvragen. Aan het gebruik van zowel het tekst- als beeldmateriaal zijn voorwaarden verbonden. De auteursrechten van alle foto’s en grafisch materiaal op deze website zijn exclusief eigendom van TextielMuseum, tenzij anders vermeld in het bijschrift. Alle foto’s op de perssite mogen gebruikt worden voor publicatie of eigen gebruik (niet voor commerciële doeleinden), zolang TextielMuseum of de expliciet vermelde fotograaf/vormgever wordt vermeld. In geval van publicatie, ontvangen wij graag een bewijsexemplaar op het volgende adres:

TextielMuseum
t.a.v. Team Marketing & Communicatie
Postbus 4265
5004 JG Tilburg

Vragen? Neem dan contact op met het Team Marketing & Communicatie. Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag op 013-5494500. Of stuur een mail naar [email protected]