Zelf op ontdekkingstocht

Ontdekroute

Leerlingen beleven het TextielMuseum zelfstandig aan de hand van een ontdekroute met interactieve opdrachten

Vanwege de coronamaatregelen zijn rondleidingen in ons museum op dit moment niet mogelijk. We bieden jouw klas daarom een alternatief aan: een zelfstandige ‘Ontdekroute’. Aan de hand van deze route lopen leerlingen zelf in groepjes van 2 of 3 door het museum. De route gaat langs verschillende kunst- en design tentoonstellingen terwijl de leerlingen werken aan interactieve opdrachten. Er is een museumdocent aanwezig die de leerlingen tussendoor begeleidt en enthousiasmeert. 

Praktische info

Kosten
Dit programma kost €55,- voor een groep van maximaal 15 leerlingen. Daarnaast geldt een entreeprijs van €3,- per leerling of € 2,50 met CKV/CJP. Begeleiders hebben vrij entree.

Groepsgrootte
Voor dit programma geldt een groepsgrootte van maximaal 15 leerlingen.

Boeken
Vul het onderstaande aanvraagformulier in om dit onderwijsprogramma te boeken. Je kunt uiterlijk vier weken vóór de bezoekdatum een aanvraag indienen.

Coronamaatregelen
Lees hier de coronamaatregelen die gelden voor onderwijsgroepen.

Aanvraagformulier

Vraag uw

boeking aan

Een aanvraag voor een boeking ontvangen we het liefst middels onderstaand formulier. Wij sturen dan zo snel mogelijk een offerte. Ook voor de aanvraag van meer informatie kan dit formulier worden gebruikt.