TextielMuseum bij jou op school

TextielMuseum @ School

Is een museumbezoek met de klas momenteel niet mogelijk? Dan komt het TextielMuseum naar je toe! 

Vanwege het coronavirus is een groepsbezoek aan het museum momenteel voor sommige scholen moeilijk te organiseren. Met TextielMuseum @ School hebben we het daarom mogelijk gemaakt om met een selectie van onze onderwijsprogramma’s naar jouw school toe te komen.

Hoe werkt het?

Een van onze museumdocenten komt dan met een museumbox de klas in en laat de leerlingen kennismaken met het TextielMuseum. Daarna gaat de klas onder leiding van de museumdocent aan de slag met een van onze workshops om samen de verrassende mogelijkheden van textiel te ontdekken.

Workshops

Binnen het programma TextielMuseum @ School worden de volgende workshops aangeboden:

Praktische info

Kosten
Dit onderwijsprogramma is medemogelijk gemaakt door de subsidie van Kickstart Cultuurfonds. De kosten blijven gelijk aan onze reguliere onderwijsprogramma’s en bedragen €110,- per klas. Alle extra kosten die wij voor dit programma maken worden gefinancierd met het Kickstart Cultuurfonds.

Boeken
Vul het onderstaande aanvraagformulier in om dit onderwijsprogramma te boeken. Je kunt uiterlijk vier weken vóór de bezoekdatum een aanvraag indienen.

Coronamaatregelen
Lees hier de huidige coronamaatregelen die gelden voor onderwijsgroepen.

Aanvraagformulier

Vraag uw

boeking aan

Een aanvraag voor een boeking ontvangen we het liefst middels onderstaand formulier. Wij sturen dan zo snel mogelijk een offerte. Ook voor de aanvraag van meer informatie kan dit formulier worden gebruikt.