TextielMuseum op school

TextielMuseum on tour

Is een museumbezoek met jouw opleiding momenteel niet mogelijk? Dan komt het TextielMuseum naar je toe!

Vanwege het coronavirus is een groepsbezoek aan het museum momenteel voor sommige opleidingen moeilijk te organiseren. Met TextielMuseum on tour hebben we het daarom mogelijk gemaakt om met een selectie van onze onderwijsprogramma’s naar jouw opleiding toe te komen.

Hoe werkt het?

Een van onze museumdocenten komt met een museumbox naar de school en laat de studenten kennismaken met het TextielMuseum.
Daarna gaan de studenten onder leiding van de museumdocent aan de slag met een van onze workshops om de verassende mogelijkheden van textiel te ontdekken.

Het TextielMuseum on tour programma kan aangevuld worden met een digitale rondleiding door het museum. Onze museumdocent neemt de studenten mee in het museum en duikt samen met hen in de textiel technieken die in het TextielLab toegepast worden aan de hand van foto’s en video’s.

Onderwijsprogramma’s

Binnen het programma TextielMuseum on tour bieden we de volgende onderwijsprogramma’s aan:

Praktische info

Kosten
Dit onderwijsprogramma is medemogelijk gemaakt door de subsidie van Kickstart Cultuurfonds. De kosten blijven gelijk aan onze reguliere onderwijsprogramma’s (bekijk hiervoor de workshoppagina’s). Alle extra kosten die wij voor dit programma maken worden gefinancierd met het Kickstart Cultuurfonds.

Boeken
Vul het onderstaande aanvraagformulier in om dit onderwijsprogramma te boeken. Je kunt uiterlijk vier weken vóór de bezoekdatum een aanvraag indienen.

Coronamaatregelen
Lees hier de huidige coronamaatregelen die gelden voor onderwijsgroepen.

Aanvraagformulier

Vraag uw

boeking aan

Een aanvraag voor een boeking ontvangen we het liefst middels onderstaand formulier. Wij sturen dan zo snel mogelijk een offerte. Ook voor de aanvraag van meer informatie kan dit formulier worden gebruikt.