Events

25 september, 2013

Het TextielMuseum organiseert regelmatig events, bijeenkomsten en seminars. Daarnaast participeert het TextielMuseum ook graag bij events van andere partijen uit de regio, nationaal of internationaal. Op deze pagina zie je de agenda van events en vind je meer informatie over de inhoud en inschrijving. 
14 september Open Monumentendag

Het thema voor Open Monumentendag is dit jaar ‘op reis’. In het TextielLab van het TextielMuseum maak je een wel heel bijzondere reis. Op zondag 14 september tussen 12.00 en 17.00 uur creëer je in verschillende technieken en met mooie materialen een persoonlijke reistas. Daarnaast is het de allerlaatste dag dat de tentoonstelling ‘Artist Textiles. Picasso to Warhol’ te zien is. Bovendien worden de winnaars van de ontwerpwedstrijd ‘I CONTEST – Print it!’ bekend gemaakt. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde zondag!

Bekijk het reisprogramma hier

De entree voor Open Monumentendag bedraagt € 1,-. Museumkaarthouders betalen geen entree. Deelname aan de workshop kost eenmalig € 2,50.

Let op! Het TextielMuseum is open vanaf 12.00 uur. Er zijn werkzaamheden aan de kruising Goirkestraat/ Wilhelminapark/ Kwaadeindstraat. De bus rijdt daardoor een alternatieve route en autoverkeer wordt omgeleid.