Workshop Vers van de Pers

Je kruipt in de huid van de ontwerper door te onderzoeken en gebruik te maken van innovatieve technieken en materialen. Hoe ziet een ontwerpproces eruit? Waar haal je je inspiratie vandaan en hoe zet je dit om naar een eigen ontwerp? Als echte designteams worden jullie uitgedaagd gezamenlijk een spel van vormen en lijnen aan te gaan; met ieders bijdrage ontwerpen jullie samen één dessin.

Onder begeleiding van een museumdocent start de groep al onderzoekend in het museum, waarna jullie vervolgens actief aan de slag gaan in de studio met een vernieuwende druktechniek, waarbij kleurstof door hitte en druk wordt vastgezet in de stof.

Klik op de knop ‘Aanvraag indienen’ om een groepsworkshop te boeken. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met afdeling Boekingen via (013) 54 94 564 of stuur een mail naar [email protected]. Bereikbaar: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Een aanvraag voor een workshop kan tot uiterlijk twee weken vóór de bezoekdatum worden ingediend.

Wij adviseren bij een boeking vanaf 30 personen en/of een uitgebreid programma in een eerder stadium een aanvraag te doen i.v.m. beperkte ruimte.